ambassadeurswoning Domesta

Jans Spiegelaar van Domesta over de ambassadeurswoning

1024 683 maryke

Begin juni waren Maria Walters en Maryke Mondria van Lang zult u wonen te gast in Drenthe, bij woningcorporatie Domesta in Emmen. Maria interviewde Jans Spiegelaar over de ambassadeurswoning in Sleen en zijn zijn functie als medewerker ‘Langer thuis wonen’ bij Domesta. De passie voor zijn vak spatte er vanaf, dat proeft u in onderstaande video.

Ambassadeurswoning Oosterhesselen

In Oosterhesselen staat de ambassadeurswoning van woningcorporatie Domesta. In deze woning zijn woningverbeteringen toegepast die het langer zelfstandig thuis wonen mogelijk maken. Deze woning in Sleen is voorzien van levensloopbestendige aanpassingen zoals drempels, een verlengd keukenblad, lades, beugels en een binnenhuislift.

“Mijn vrouw kan absoluut niet traplopen. Zonder onze binnenhuislift zouden we hier wegmoeten.” Aldus de inwoner van de ambassadeurswoning.

Na het interview in het kantoorpand van Domesta nam Jans Maryke en Maria mee naar Oosterhesselen. In de onderstaande video ontdekt u meer over deze ambassadeurswoning met een binnenhuislift en haar gastvrije inwoners.

Wilt u ook een bezoek brengen aan de ambassadeurswoning? Neem dan contact op met Jans Spiegelaar via het centrale nummer van Domesta: 0591570100

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy