Seniorenmakelaar Assen

Bent u bewust bezig met uw toekomst? En past uw huidige woning dan in dat plaatje? Wanneer uw gezondheid verandert, kan uw huis onveilig of ongeschikt zijn. Wees goed voorbereid. Bekijk wat er mogelijk is.
Seniorenmakelaar Hennie Arends

Kenmerken

Adres: Assen
Email: seniorenmakelaar@actiumwonen.nl
Telefoonummer: 0592 – 400 100

Openingstijden

Een vrijblijvend gesprek aanvragen met de seniorenmakelaar kan op drie manieren: Mail naar seniorenmakelaar@actiumwonen.nl. Bel met de afdeling Klant van Actium, 0592 – 400 100. Of via het contactformulier op de website www.actiumwonen.nl/contact.

Kunt u wel wat hulp gebruiken?

Goed nieuws! Per 1 februari 2022 is er een seniorenmakelaar in Assen. Dit is een samenwerkingsverband met zorgorganisaties Icare, Zorggroep Drenthe, Interzorg, gemeente Assen, Vaart Welzijn en Actium.

Denkt u wel eens na over verhuizen naar een kleinere gelijkvloerse woning, maar u weet niet hoe u dit aan moet pakken? Wilt u informatie en advies, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn? Seniorenmakelaar Hennie Arends biedt uitkomst. Zij gaat graag met u in gesprek en denkt mee over de mogelijkheden. Voor nu en in de toekomst.

De Seniorenmakelaar geeft u antwoord op onder andere de volgende vragen:

  • Wat het aanbod is van seniorenwoningen in Assen en wat u kan doen om daarvoor in aanmerking te komen.
  • Hoe vaak u een woning mag weigeren en of u dan weer onderaan de wachtlijst komt te staan.
  • U heeft een te hoog inkomen voor een sociale huurwoning, maar een vrije sector woning is te duur of uw financiële situatie gaat veranderen.
  • U heeft het één en ander in uw huis aangepast en u vraagt zich af of u dat weer terug moet brengen in de oorspronkelijke staat.
  • U wilt weten of iemand u bij de verhuizing kan helpen.

Nadenken over uw woontoekomst kan ook in het Beleefhuis in Assen

Woningcorporatie Actium gaat het gesprek met haar huurders graag aan en helpt hen ook met onder meer het Beleefhuis en een speciaal Langer Zelfstandig Thuis-pakket.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy