Wooncoaches Hoogeveen

De wooncoach kan u helpen met advies en het zetten van de juiste stappen m.b.t. energiebesparing of aanpassingen in uw woning om zo lang mogelijk in uw huis te blijven wonen.
Wooncoaches Hoogeveen

Kenmerken

Adres: Hoogeveen
Email: wooncoach@swwh.nl
Telefoonummer: 0528-278855

Openingstijden

Hoe het werkt

Bent u eigenaar van een woning en hebt u vragen over duurzaamheid en zo lang mogelijk zelfstandig wonen? De wooncoach kan bij u thuis langskomen. De wooncoach volgt hierbij de geldende RIVM richtlijnen. U kunt samen met de coach de woning bekijken. Ook kunt u uw wensen voor de toekomst bespreken. Na het bezoek ontvangt u van de wooncoach een rapport en een advies. De coach kan vervolgens contact met u houden voor de verdere uitwerking.

Als u besluit aanpassingen te doen aan uw huis, kan de wooncoach u daar ook verder bij helpen. De wooncoaches zijn onafhankelijk. Als u liever niet iemand in huis ontvangt, kan de wooncoach u op afstand adviseren.

Energie besparen

We staan voor de opgave om te zorgen dat onze huizen energiezuinig worden. Het is beter voor de portemonnee en ook voor de aarde. Energie besparen lijkt misschien ingewikkeld, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Eenvoudige maatregelen en bewuster gedrag kunnen al zorgen voor een mooie besparing.

Subsidies en leningen

Voor aanpassingen aan uw woning en het verduurzamen van uw woning kunt u bij gemeente Hoogeveen diverse leningen afsluiten. Zo hoeft u de investering zelf niet voor te schieten en de energiebesparing is vaak groter dan de aflossing. In Hoogeveen zijn de verzilverlening en de blijverslening beschikbaar.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy