Over Lang zult u wonen
in Drenthe

Waarom 'Lang zult u wonen' in Drenthe?

Woont u prettig in het huis waar u nu woont? Is dit het huis en de plek waar u oud wilt worden? U bent niet de enige. Veel mensen zijn tevreden over het huis en de buurt waar ze nu wonen. Maar is uw huis ook geschikt om oud in te worden?

Veilig en prettig blijven wonen in Drenthe

De provincie Drenthe en de Drentse gemeenten vinden het belangrijk u veilig en comfortabel ouder kunt worden in uw woning.

Als u wilt blijven wonen waar u nu woont, is het verstandig op tijd na te denken over de vraag of uw huis ook in de toekomst voldoet aan uw wensen en behoeften. Een veelgebruikte term is dat uw huis levensloopgeschikt of levensloopbestendig moet zijn. Dat betekent dat uw woning is ingericht en voorbereid op uw ‘oude dag’. Met Lang zult u wonen informeert de provincie Drenthe u over de mogelijkheden om uw woning veiliger en comfortabeler te maken met het oog op de toekomst. Zodat u nog lang en prettig in uw huis kunt blijven wonen.

“Provincie Drenthe vindt het belangrijk dat uw woning klaar is voor de toekomst” – Yvonne Turenhout, gedeputeerde

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy