Modelwoning Emmerhout

Emmenaren krijgen in deze modelwoning aan de Laan van de Marel 343 informatie over hoe ze hun energierekening naar beneden kunnen krijgen en langer thuis kunnen blijven wonen.
Modelwoning Emmerhout Drenthe

Kenmerken

Adres: Laan van de Marel 343, 7823 BJ Emmen
Email: wijkwijzer@wijkbelangenemmerhout.nl
Telefoonummer: 0591 – 675 958

Openingstijden

De modelwoning is op afspraak te bezoeken. Eén van de energiecoaches geeft u een rondleiding door de woning. Een afspraak om de modelwoning te bezoeken kan gemaakt worden via de Wijkwijzer.

De modelwoning als voorbeeld voor langer zelfstandig thuis wonen

Als mensen ouder worden, dan veranderen hun wensen en eisen voor hun huis. Kun je makkelijk met je rollator uit de voeten? Wordt traplopen steeds zwaarder? In de modelwoning laten we zien wat voor mogelijkheden er zijn om langer zelfstandig thuis te wonen.

Energiezuinige modelwoning in Emmerhout

Wat is er allemaal mogelijk om jouw woning energiezuinig te maken? Denk aan isoleren, het plaatsen van zonnepanelen op het dak, maar ook led-verlichting en een waterbesparende douchekop. In de modelwoning zijn straks veel mogelijkheden te zien. Ook is er informatie over de kosten en besparing van deze maatregelen. De modelwoning is een plek waar woningeigenaren komen om advies te krijgen over mogelijke maatregelen die ze zelf kunnen nemen of laten uitvoeren.

Wethouder Otter over de modelwoning: “Betaalbaar en comfortabel wonen in een fijne omgeving, dat is het belangrijkste uitgangspunt voor de modelwoning Emmen. Ook als leeftijd een rol gaat spelen is het goed om te weten welke mogelijkheden er zijn om langer zelfstandig thuis te wonen. Met deze modelwoning geven we niet alleen informatie over energie en zelfstandig wonen, maar denken we ook met inwoners mee over hun eigen situatie en mogelijkheden.”

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy