Bouwkundig adviseur Lang zult u wonen op Ouderendag

600 400 mariawalters

Hans Engelbertink, bouwkundig adviseur van Lang zult u wonen, is op zaterdag 6 oktober aanwezig op de Dag van de Ouderen in gemeente De Wolden. In De Molenhoeve in Echten geeft hij bezoekers vrijblijvend en deskundig advies over het veilig en comfortabel maken van de woning. In de stand van Lang zult u wonen op de Informatiemarkt zijn verschillende voorbeelden te zien van levensloopbestendige maatregelen. Op de Informatiemarkt zijn ook tal van andere organisaties aanwezig die u kunnen adviseren over uw thuissituatie.

Informatie gemeente De Wolden

Ook gemeente De Wolden is op de Dag van de Ouderen aanwezig. Wethouder Jan van ’t Zand verzorgt de opening en bezoekers kunnen terecht bij de stand van de gemeente voor onder meer informatie over ondersteuning via de Wmo. Ook zijn er in gemeente De Wolden verschillende financiële regelingen die mogelijk interessant voor u zijn als u uw woning wilt verduurzamen of levensloopbestendiger wilt maken.

Meer weten over financiële regelingen?

Woont u niet in gemeente De Wolden, maar bent u wel geïnteresseerd in regelingen voor woningverbeteringen? Bekijk dan eens welke mogelijkheden er zijn in Drenthe en mogelijk ook in uw gemeente.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy