Langer thuis wonen

Lang zult u wonen zoekt ervaringsverhalen van inwoners Drenthe over wonen en ouder worden

1024 683 maryke

Woont u prettig in het huis waar u nu woont? Is dit het huis en de plek waar u oud wilt worden? U bent niet de enige. Veel mensen zijn tevreden over het huis en de buurt waar ze nu wonen. Maar is uw huis ook geschikt om oud in te worden? Lang zult u wonen denkt met u mee om uw huis nú veiliger en comfortabeler te maken, zodat u nog heel lang prettig in uw huis kan blijven wonen. Dat doen we door tips en advies te geven en door u te voorzien van de juiste informatie om stappen te zetten. Denk aan informatie over financiële regelingen en aan het overzichtelijk maken van projecten, activiteiten en diensten die voor u interessant kunnen zijn.

Op zoek naar ervaringsverhalen

Lang zult u wonen wil ouderen informeren en stimuleren om op tijd na te denken over hoe zij later willen wonen. Dat doen wij ook door ervaringsverhalen te vertellen. Het gaat om verhalen van inwoners van 55 jaar en ouder uit Drenthe die hun huis geschikt hebben gemaakt om prettig oud in te worden. Maar ook om verhalen van inwoners die zijn verhuisd naar een passende woning.

Heeft u zo’n verhaal? Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Hoe heeft u het aangepakt? Welke keuzes heeft u gemaakt, welke hulp hebt u gehad en wat adviseert u anderen?

Lijkt het u leuk om geïnterviewd te worden voor een artikel op drenthe.langzultuwonen.nl? Neem dan vrijblijvend contact op met maryke@langzultuwonen.nl. Maryke neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Het artikel wordt alleen geplaatst op het Lang zult u wonen platform. Lang zult u wonen werkt in opdracht van de provincie Drenthe. Er zitten geen commerciële doelstellingen achter. Een voorbeeld van een ervaringsverhaal vindt u hier.

Wilt u uw ervaringsverhaal delen? Wij horen het graag.

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy